В рамките на Народното събрание промяната в броя партньори в коалицията

...
В рамките на Народното събрание промяната в броя партньори в коалицията
Коментари Харесай

Председателят на НС: Виждал съм по погледа на депутати от ИТН, че не са съгласни с политиката на лидера си

" В рамките на Народното събрание промяната в броя сътрудници в обединението значи, че нямаме нужните 121 гласа, които постоянно са нужни. Те са изискуеми, с цел да организираме политика и промени. До момента от позиция на Народно събрание няма смяна в персоналния състав на Министерски съвет. Само Народно събрание е органът, който взема решение измененията в Министерски съвет ", сподели по БТВ " Тази заран " Никола Минчев, ръководител на Народно събрание.

" Предстои да се види до каква степен приказваме за сериозна политическа кириза, тъй като сега имаме ясни 109 гласа в пленарната зала от Политическа партия, от Българска социалистическа партия и Демократична България. От там нататък би могло да се стигне още веднъж да болшинство в Пленарната зала, когато народни представители не са съгласни с политиката, водената от тяхната групировка и не следват нейната заръка.

Оптимизът ми идва от диалози с народни представители. Те демонстрират че не всички народни представители са съгласни с политиката на водачите на групировката. То се вижда и в погледа им по кое време са съгласни и по кое време не с подхванати дейности. Може би е пристигнал моментът да се изявят. Те не са предатели, а хора, които са влезнали в политиката да създадат нещо положително и свястно. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР